Veli Bilgilendirme Metni

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
VELİ BİLGİLENDİRME METNİDİR.

Değerli Velimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21/08/2023 tarihli genelgesi kapsamında aşağıda yer alan hususlara dikkat etmenizi rica ederiz:

1-  Velilerimiz -zorunlu haller dışında -okul ziyaretleri ve öğretmenler ile görüşmelerinin daha nitelikli ,düzenli ve sağlıklı olması için okul yönetimince zaman çizelgesi yapılacak olup çizelge okul internet sitemiz,sınıf whatsapp grupları ve okulumuz sosyal medya hesaplarından yayımlanacaktır.

2-)'' Okulumda Sağlıklı Besleniyorum '' programı kapsamında çalışmalar yapılacaktır.

Derse başlamadan önce öğrencilerimize kültür/fizik hareketleri yaptırılacaktır.

3-)  Öğrencilerimiz cep telefonuyla okula gelmeyeceklerdir.Zaruri bir durum olması durumunda okul yönetimine öğrenci velimiz durumunu anlatan dilekçe verecektir.

Bunların dışında geçen yıl  alınan karar gereği ;

Öğrencilerimizin öğle arasına çıkmaları veli dilekçe şartına bağlanmıştır.Bu bağlamda 11/09/2023 Pazartesi Günü öğle arası eve gidecek öğrencilerimizin velileri okula gelip öğrencilerini alacaklardır.Velisi gelmeyen öğrenci ilk gün itibarıyla çıkamayacaktır.(Zaruri bir durum olması durumunda sınıf rehber öğretmenine bilişim araçları yoluyla dilekçeyle bildirilebilir.) İlk gün tüm öğrencilerimize okul yönetimince öğle arası çıkış dilekçeleri verilecektir.Öğrenci velilerimiz dilekçede yer alan evet/hayır bölümlerini doldurarak 12/09/2023 Salı günü  öğrencilerimiz de okul yönetimine dilekçeleri teslim edebileceklerdir.Çıkış izni olan öğrencilere okul yönetimince yaka kartı verilecektir.Çıkış yaka kartı olmayan öğrencilerin öğle arası çıkmalarına müsaade edilmeyecektir.

Okul Giriş -Öğlearası -çıkış saatleri:
09:00 ders başlangıç ;
öğle arası12:25-13:15;
çıkış saati:15:35

Sınıfların Bulunduğu Katlar:

Zemin Katta bulunan sınıflar:5/A, 5/B, 5/C, 7/F, 8/E

1.Katta bulunan sınıflar:7/A, 7/B, 8/D, 8/F, 6/F, 8/A, 8/B, 8/C

2.Katta bulunan sınıflar:7/C, 7/D, 7/E, 6/D, 5/D, 5/E,6 /B, 5/F, 6/A, 6/C, 6/E

11-15 Eylül tarihleri arasında 5.sınıflara uyum programı uygulanacaktır.

08.09.2023 127