Eti Sosyal Bilimler Lisesi Gezisi

8.sinif öğrencilerimizle lise tanıtım gezilerimizden ikincisini gerceklestirdik. Eti Sosyal Bilimler Lisesini yerinde gözlemleyen öğrencilerimiz okula, hazırlık sınıfına, alan dallara, mezunlarına gelecekteki meslek ve iş imkanlarına, projere dönük sorularını merak ettiklerini sorup öğrenebilme fırsatı buldular.  Özellikle Eti Sosyal Bilimler Lisesinden mezun olan öğrencilerin şu an geldikleri güzel yerleri gördükçe sosyal bilimler lisesine olan ilgileri de arttı. Öncelikle bizi okullarında misafir eden lise müdür ve müdür yardımcılarına, bizi bilgilendiren öğretmenlerimize, sunum da bizi bilgilendiren öğrencilere sorularımızı yanıtlayan rehberlik öğretmeni psikolojik danışmanı Tuğba Saraç hocamıza teşekkür ederiz...

25.12.2023 82

25-12-202325-12-2023